Oirschot | straatinfo

overige politie meldingen

Politiesteunpunt Oirschot dicht tijdens vakantieperiode

overige

Oirschot - Het politiesteunpunt in het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot gaat ook dit jaar dicht tijdens de vakantieperiode. Die loopt dit keer van komende maandag (14 juli) t/m vrijdag 22 augustus.

Het politiebureau aan de Raadhuisstraat 20 in Best blijft in dieperiode wel open volgens de normale openingstijden (maandag t/m vrijdag9.00-17.00 uur, zaterdag 10.00-16.00 uur, zon- en feestdagen gesloten).

Minder bezoek aan steunpunt

De afgelopen jaren heeft de politieafdeling Best-Oirschot-Son enBreugel gemerkt dat het bezoek aan het politiesteunpunt in de vakantiemaandenterugloopt. Daarom is het steunpunt de laatste vakantieperioden ook al dichtgegaan. Dit betekent niet dat we de burger niet goed van dienst kunnen zijn.Door de sluiting kunnen de beschikbare agenten meer op straat werken. De politierekent dan ook op uw begrip!

Aangifte op afspraak

Tijdens de zomersluiting blijft het voor inwoners van Oirschotwel mogelijk om in uitzonderlijke gevallen op afspraakaangifte te komen doen in het politiesteunpunt. Als u zo'n afspraak wilt maken,kunt u bellen met de politie in Best via het algemene politienummer 0900-8844.Samen kijken we dan naar een geschikte datum en tijd om in het steunpunt inOirschot af te spreken.

Aangifte doen

Mensen die bij de politie aangifte willen doen van een strafbaarfeit, kunnen dat op verschillende manieren doen: via internet, telefonisch (opafspraak, via 0900-8844) of op afspraak bij n van de politiebureaus (ook via0900-8844). Op www.politie.nl staat bij'Aangifte doen' meer informatie.

Na de zomer

Vanaf maandag 25 augustus is het steunpunt in het gemeentehuisin Oirschot weer geopend volgens de gebruikelijke tijden: maandag t/m vrijdagvan 9.30 tot 11.30 uur en bovendien elke dinsdag van 16.30 tot 18.30 uur.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u bellen met het algemenepolitienummer 0900-8844 en vragen naar de politie in Oirschot.

Soortgelijke berichten

Andere indeling wijkagenten Oirschot
Oirschot

Woninginbraak voorkomen door alerte omwonenden
Tilburg

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio